Gulperi Episodul 27

62
0

Gulperi este unul dintre cele mai preferate și vizionabile serial turcesc. Producțiile tims sunt compania de producție a Gulperi Episodul 27 Serial. După succesul acestui serial, acest serial este tradus și în alte limbi.
În acest serial povestea unei femei de vârstă mijlocie care are trei copii Hassan Bedriye și Can. Hassan și Bedriye au 16 ani și Can are 6 ani. Producția spune povestea femeii care se luptă cu cei 3 copii ai săi după moartea soțului său.

Urmăriți acest serial Turcestic online cu subtitrare completă a României.Obțineți seriale Turcesti online și toate telefoanele înlocuiesc avaialbe în România subtitrare. care sunt disponibile online pentru dvs.

Gulperi-Sezonul 1 Episodul 27 din 14 ianuarie 2020 subtitrat complet

  • Titlu original: Gulperi
  • Titlu în limba engleză: Gulperi
  • De asemenea cunoscut ca si: Genre: Drama, Romance
  • Episoade: 27
  • Rețea de difuzare: Show Tv
  • Perioada de difuzare: September 15, 2018 – May 4, 2019
  • Companie de productie: Tims Productions
  • Director: Cem Karci, Senol Sonmez, Yagiz Alp Akaydin, Metin Balekoglu
  • Screen Writer: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, Cuneyt Bolak, Cenk Bogatur, Cem Gorgec, Meryem Gul

Gulperi este o femeie frumoasă de vârstă medie de îngrijire sunt trei copii Hasan, Bedriye și Poate să poată discuta mai mult Hasan și Bedriye și 16 ani, în timp ce pot fi 6 ani. Gulperi se preiau în orașul mic și se întâlnesc cu așa ceva, cu îngrijire față de servicii în Miltary. Chiar și prin care se acceptă universitatea din Istanbul, dar din cauza prezidențialelor se poate face, poate participa la școală. S-a obligat să-și dea visele. Gulperi nu și-a uitat niciodată când se face în viață și se acceptă o propunere pentru căsătorie când era mică. După căsătorie, Gulperi poate să locuiască în Taskinhan, de unde vine vine soțul ei Eyup. Ca o Mireasă Gulperi din câteva orașe, Gulperi nu a fost aprobată niciodată de părinții ei. Tatăl spus de drept este un om al afacerilor din Taskinhan, care nu este la locul de muncă local respectat. Yakup Taskin domină oamenii și le permite să folosească și să-și atingă obiectivele. Gulperi și soțul poate vorbi pentru copiii care pot fi obișnuiți. Viața lui Gulperi se schimbă pe scară dramatică în timp ce Gulperi are loc într-o călătorie de afaceri în Siria. Gulperi trebuie să locuiască la marea conac a părinților lor după moartea soțului.

Gulperi trebuie să dea viață copiilor și să se poată crea în favoarea tuturor posibilităților pentru crearea proprietăților copiilor săi. Apoi, moartea este atât de importantă, este confruntată cu multe probleme în viața lui, să aveți grijă să vă urmăriți acest site. Toate actualizările și serialele vor fi transmise cu dumneavoastră pe care le veți putea urmări online zilnic. seriale turcesti și toate serialele cu subtitrare românească se pot viziona online în hd.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here