Inima schimbatoare Episodul 16

16
0

Urmărește toate redacțiile turcești online în hd pe acest blog. Inima schimbatoare Episodul 16 este unul dintre cele mai populare spectacole din Turcia și traduse în diferite țări. Inima schimbătoare este unul dintre cele mai populare emisiuni din Turcia, care este Telecasted pe ATV Channel. Inima schimbare Episodul 16 seriale turcesti online subtitrat in romana este acum disponibil pentru dvs. Serilae Turcesti va va imparti zilnic cu voi, pe care il veti putea urmari online.

Inima schimbatoare Episodul 16 subtitrat complet

  • Titlu original: Hercai
  • Titlu romana: Inima schimbătoare
  • Gen: Drama
  • Episoade: 16
  • Produs de:  MIA Yapim
  • Distribuitor:  ATV
  • Primul episod:  15 martie 2019
  • Roluri principale: Akin Akinözü – Miran Aslanbey,Ebru Sahin – Reyyan Sadoglu,Gülçin Santircioglu – Sultan Aslanbey, Serhat Tutumluer – Hazar Sadoglu, Ayda Aksel – Azize Aslanbey, Macit Sonkan – Nasuh Sadoglu ,Oya Unustasi – Gönül Aslanbey, Ahmet Tansu Tasanlar – Azat Sadoglu, Serdar Özer – Cihan Sadoglu, Gülçin Hatihan – Handan Sadoglu, Ilay Erkök – Yaren Sadoglu, Feride Çetin – Zehra Sadoglu

Inima schimbatoare este un serial turcesc Dama cu multă dragoste și romantism va fi adăugat la acest spectacol. Reyyan trăiește în Midyat și este fiica cea mai mare a familiei Sadoglu, care este cea mai puternică familie din Midyat. Adevăratul lider al familiei sale este bunicul, Nasuh. Deși tatăl ei Hazar și unchiul său Cihan sunt figuri importante în marea familie. Reyyan nu este adevărata lui nepoată, de aceea Nasuh îl maltratează pe Reyyan. Miran se îndrăgostește de Reyyan și ar dori să se căsătorească cu ea. Această veste îi permite lui Yaren să se răzbune pe Reyyan. După ce a avut loc căsătoria, Miran și Reyyan merg la conacul lor pentru a-și începe noua viață, cu toate acestea, relația Miran se încheie după ce au petrecut prima noapte. Motivul din spatele acestui fapt este că tatăl lui Reyyan l-a ucis pe mama și tatăl lui Miran cu mulți ani în urmă, de aceea Miran a fost adus de bunica sa pentru a se răzbuna pentru morți. În plus, secretul dezvăluit în timp ce Reyyan și Miran vor încerca să-și aprecieze dragostea în ciuda tuturor obstacolelor.

Vă vom împărtăși zilnic serialul Turcesti online, pe care îl veți putea urmări online în hd. Seriale Turcesti sunt unul dintre cele mai populare seriale difuzate online pe diferite canale. seriale turcesti online subtitrate veți obține cu un singur clic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here