Kara Para Ask Episodul 54 final

12
0

Kara Para Ask episodul 54 Ask este unul dintre cele mai populare seriale de televiziune turcească. Pe aceste seriale TV vor fi multe lucruri interesante și interesante pe care le veți putea urmări zilnic.Toate seriale turcești sunt disponibile pe acest site web, pe care le veți putea obține cu ușurință cu un singur clic. Acest serial turcesc Kaa Para Ask turc de televiziune, care a fost produs în 2014-2015. Iar cel de-al doilea sezon va fi la apogeul său. Povestea se întâmplă în jurul Omerului, care este un tânăr sărac care și-a ales profesia de polițist după moartea tatălui său care a fost ucis, iar cazul morții tatălui său nu a putut fi rezolvat. După aceasta, Omer alege profesia de ramură a criminalității în poliție. Omer a încercat să facă tot posibilul pentru a rezolva cazurile care rămân nesoluționate. El și-a amânat logodna pentru a-și face misiunea. Vă va plăcea să vizionați acest serial de televiziune turcesc în România. Vă oferim acum acest serial cu subtitrare. Dacă vă place să vizionați această seri de subtitrare Kara Para Ask episodul 54.

kara para cere Episodul 54 subtitrat complet

  • Prima dată a episodului: Martie 12, 2014
  • Data finală a episodului: iulie 15, 2015
  • Numarul Sezonului: 2
  • Numarul Episodului: 54
  • locațiile de producție: Istanbul; Rome
  • Director: Ahmet Katıksız
  • Compozitor de muzică cu temă: Toygar Işıklı
  • subtitlu: Romanian

Urmărește-ți preferat toate serialele turcesti online pe acest site.Având succes pe transportatorul său, i se acordă o lună concediu și un premiu de succes care se acordă în numele operatorului de succes în biroul criminalității. Omer se duce imediat în orașul său Istanbul, după ce a primit concediul de o lună în care trăiește logodnicul și familia.

A doua parte a acestei Drame Elif este una dintre cele mai de succes designer care lucrează la afaceri de bijuterii. Locuiește în Italia, în afară de familia sa. Familia Elif are 5 cinci membri Maica Zerrin, Părintele Ahmet, Sora Nilufer și Asli. Elif merge și el în Italia pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de familie.

seriale turcesti traduse și toate celebrele seriale pe care vi le vom oferi, care sunt traduse în Romaina.La urma urmei, această dramă s-a interesat și mai mult de unde se încrucișează aceste două persoane din cauza unei crime. Omer își pierde logodnicul și Elif își pierde tatăl în aceeași mașină. Ei încearcă să înțeleagă de ce aceste două persoane în aceeași mașină. Întrebarea este cum se cunosc și de ce sunt uciși. Curând, și-au dat seama că acest caz de crimă avea legătură cu diamantele, deoarece Omer găsește un diamant în camera logodnicului și unul din mașina ucisă. Între timp, Elif a fost rugată să aducă diamante dacă dorește să-și salveze sora mai mică care este răpită de membrii mafiei. În această situație, Omer și Elif nu au altceva de făcut decât să acționeze împreună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here