Nu Stie Nimeni Episodul 26

48
0

Urmăriți online Nu știe nimeni episodul 26 seriale turcești în hd. Nu știe nimeni este unul dintre cele mai preferate subtitluri de serie din Turcia în diferite limbi. Acest serial are o poveste de dragoste tipică între sevda pe care o visează pentru o privire. Seriale Online Turcesti și toate serialele TV vor fi împărtășite cu dvs.

Nu ştie nimeni Episodul 26 subtitrat complet

  • Titlu original: Kimse bilmez
  • Genre: Acțiune, Drama, Romantism
  • Produs de: Baba Yapim
  • Distribuitor: ATV
  • Roluri principale: Keremcem – Ali Hüroglu, Özgü Kaya – Sevda Egilmez, Engin Hepileri – Uygar Sarikaya, Burak Serdar Sanal – Pilot Süleyman,Zeynep Elçin – Duygu Selvin,Hakan Altiner – Ilhan Selvin

O mulțime de ascensiuni și coborâre vor fi văzute în acest serial. Sevda încearcă să-și asigure viitorul și se apropie de visul ei de a deveni vedetă, dar viața lui se transformă în urma unui incident. Învață că fratele ei a căzut în mâinile unui mafios nemilos, Pilot. Acesta va fi cel mai mare nod din viața Sevda. Soluția de a salva viața fratelui său aduce cu iubitul ei obsedat, Uygar Sarikaya și oamenii săi.

Vom împărtăși cu voi toate seriale turcesti online subtitrate în România. Toate seriale Turcesti vei fi online zilnic pe acest site. Veți obține mult mai multe scene în acest serial. BookMark acest site web pentru a urmări toate serialele turcești Nu știe nimeni episodul 26 online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here