Pasarea Matinala Episodul 42

21
0

Urmărește-ți pasarea matinala Episodul 42 ultimul episod preferat online episodul complet în hd. Povestea acestui serial din jurul Sanem Aydin, o tânără care trăiește în Istanbul, care are un vis de a fi scriitoare și de a trăi în Galapgos. Sanem silit de părinții să aleagă între o căsătorie aranjată și găsirea unui loc de muncă adecvat. În curând el va primi un nou loc de muncă la o companie de publicitate, ea va cădea în curând pentru șeful ei. Urmărește toate serialele turcești pasarea matinala episodul 50 online HD. Toate Seriale Turcești vor fi distribuite cu dvs. pe acest site web.

Pasarea Matinala Episodul 42 subtitrat complet

  • Titlu original: Erkenci Kuş
  • Genre: Comedie, Drama
  • Episoade:51
  • Produs de: Gold Film
  • Distribuitor: StarTV
  • Primul episod: 26 iunie 2018
  • Roluri principale: Can Yaman – Can Divit, Demet Ozdemir – Sanem Soysal, Ceren Tasci – Ayhan ,Cihan Ercan – Zebercet, Özlem Tokaslan – Mevkibe, Oznur Serçeler – Lale, Tugçe Kumral – Deren,Berat Yenilmez – Nihat,Sevcan Yasar – Aylin, Anil Çelik – Cey Cey, Birand Tunca – Emre Divit

Directorul agenției are doi băieți care se îndrăgostesc de Sanem. Ambii băieți au personalități diferite, Can, un fotograf pasionat și Emre care se ocupă de latura economică. Veți obține tot seriale turcesti pasarea matinala Episodul 42 online subtitrat.

Can este un celebru fotograf mondial care se întoarce pentru petrecerea aniversară a companiei. Acolo, tatăl său are o boală gravă și îl instruiește să conducă compania. În această situație, Can nu are de ales decât să accepte toate acestea. Multe scene pe care le veți urmări pe această serie turcă pasarea matinala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here